Toegangsweg naar de tuin gestremd

Goed nieuws: de toegangsweg (je weet wel, die hobbeldebobbel weg met gaten en kuilen vanaf de Boerhaavelaan) gaat eindelijk bestraat worden! Slecht nieuws: daardoor is Eigen Tuin een tijdje alleen te voet bereikbaar. Het is dan ook niet mogelijk auto’s te parkeren bij Eigen Tuin, en ook niet bij Ons Buiten.

De voorbereidende werkzaamheden voor het bestraten gaan deze week al beginnen.

Eind week 5 (volgende week, pakweg vanaf 1 februari) zal de straat voor de tuincomplexen worden afgesloten voor verkeer, en zal worden gestart met het aanbrengen van de bestrating, vanaf de brug tot iets verder dan halverwege de straat. Gedurende deze tijd zijn de tuinen via Vijverpark alleen te voet te bereiken!

Vanaf week 9 (27 februari) verhuizen de stratenmakers naar de straat langs de Schipholweg om vanuit daar richting Eigen Tuin te werken. Het eerste deel van de straat (vanaf de brug) zal dan gereed zijn en kunnen worden gebruikt door de bezoekers van de tuinen.

We zullen dus enige tijd ongemak ondervinden en alleen te voet op de tuin kunnen komen. Hopelijk hebben we daarna weer een fijne toegangsweg.